Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Pra delle Torri. Hieronder vind je een overzicht van deze organisaties, met een korte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Gustocamp heeft vijf luxe stacaravans op Camping Pra delle Torri, o.a. Stacaravan Lounge Deluxe XL. Deze extra lange en hoge stacaravan is nieuw sinds 2017 en biedt het meeste luxe en comfort. Stacaravan Solare Deluxe is nieuw sinds 2020. Gustocamp heeft ook een stacaravan voor families met een baby: stacaravan Gusto Baby.

Bij Estivo Travel kun je de gloednieuwe stacaravan Estivo Premium boeken. Deze luxe stacaravan is zelf door Estivo Travel ontworpen. De stacaravan is 35 m² en heeft 3 slaapkamers. In de keuken staat een Nespresso koffieapparaat en er is airco en wifi in de stacaravan. Op de grote overdekte veranda staat een relaxte loungehoek met sfeerverlichting.

Bij Homair kun je kiezen uit drie verschillende stacaravans. Dit zijn 1 basic en 2 premium stacaravans. Alle stacaravans hebben airco en een overdekt terras van 15 m². De basic stacaravan heeft 3 slaapkamers en de premium stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers.

Allcamps heeft 25 stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Ze hebben zowel basic stacaravans als luxe stacaravans. Allcamps biedt onder andere de stacaravans aan van: Elle Vacanze, Al Fresco, Gebetsroither, Eurocamp, Human Travel, Go4Camp, Roan en Adria Holiday.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges op Camping Pra delle Torri. SunLodges zijn veel ruimer dan reguliere stacaravans en bieden daardoor extra comfort. De SunLodges hebben allemaal grote en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen.

Bij Vacanceselect hebben ze zes verschillende stacaravans: twee basic stacaravans en vier luxe stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle stacaravans van Vacanceselect zijn voorzien van airco.

Adria Holiday heeft drie verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Stacaravan Rialto is de kleinste stacaravan en heeft 2 slaapkamers. Stacaravan Vivaldi en Marco Polo zijn beide 34 m² en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Bij Go4Holiday kun je de stacaravans van verschillende aanbieders boeken. Hierdoor is de keuze groot: ze hebben wel 39 verschillende stacaravans. Ze hebben ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco en Human Travel in hun aanbod opgenomen.

Bij TUI kun je de stacaravans van Human Travel boeken. Er zijn drie type stacaravans, allemaal met twee slaapkamers en geschikt voor maximaal 5 personen. Stacaravan Smart is de meest eenvoudige stacaravan.

Bij ANWB Camping kun stacaravan Easy Village boeken. Deze stacaravan heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De stacaravan is 34 m² groot en heeft een eigen parkeerplaats. De stacaravan heeft een grote badkamer en buiten op de veranda staat tuinmeubilair.