Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Pra delle Torri. Hieronder vind je een overzicht van deze organisaties, met een korte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Gustocamp heeft zes mooie stacaravans op Camping Pra delle Torri, o.a. Stacaravan Superior Deluxe en Lounge Deluxe XL. Deze extra lange en hoge stacaravans zijn nieuw sinds 2023 en 2017 en bieden veel luxe en comfort. Stacaravan Solare Deluxe is nieuw sinds 2020. Gustocamp heeft ook een stacaravan voor families met een baby: stacaravan Gusto Baby.

Bij TUI kun je de stacaravans van Human Travel boeken. Er zijn drie type stacaravans, allemaal met twee slaapkamers en geschikt voor maximaal 5 personen. Stacaravan New Smart is de meest eenvoudige stacaravan.

Bij Suncamp kun je gloednieuwe luxe SunLodges huren. De SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans en bieden daardoor extra comfort. De SunLodges zijn nieuw in 2023 en hebben allemaal grote en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Ook kun je bij Suncamp de luxe stacaravans Estivo Premium en Estivo Elegante boeken.

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 2 verschillende stacaravans: een comfort en een comfort plus stacaravan. De stacaravans hebben 2 slaapkamers, airconditioning en een badkamer. Buiten op het overdekte terras staat een BBQ. De comfort plus stacaravans zijn ruimer en luxer met o.a. een groter overdekt terras.

Bij LuxCamp kun je de stacaravans van verschillende aanbieders boeken. Hierdoor is de keuze groot: ze hebben wel 39 verschillende stacaravans. Ze hebben ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco en Human Travel in hun aanbod opgenomen.

Adria Holiday heeft drie verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Stacaravan Rialto is de kleinste stacaravan en heeft 2 slaapkamers. Stacaravan Vivaldi en Marco Polo zijn beide 34 m² en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Bij Estivotravel kun je de luxe stacaravans Estivo Premium en Estivo Elegante boeken. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2021 en hebben 2 of 3 slaapkamers. In de keuken staat een Nespresso koffieapparaat en er is airco en privé wifi in de stacaravans. Op de grote overdekte veranda staat een relaxte loungehoek met sfeerverlichting.

Bij Vacanceselect hebben ze zes verschillende stacaravans: twee basic stacaravans en vier luxe stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle stacaravans van Vacanceselect zijn voorzien van airco.

Bij ANWB Camping kun stacaravan Easy Village boeken. Deze stacaravan heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De stacaravan is 34 m² groot en heeft een eigen parkeerplaats. De stacaravan heeft een grote badkamer en buiten op de veranda staat tuinmeubilair.

Allcamps heeft 25 stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Ze hebben zowel basic stacaravans als luxe stacaravans. Allcamps biedt onder andere de stacaravans aan van: Elle Vacanze, Al Fresco, Gebetsroither, Eurocamp, Human Travel, Go4Camp, Roan en Adria Holiday.

Bij Booking.com kun je nog verschillende Mobilhomes huren. De stacaravans variëren van 29 – 34 m² en hebben twee of drie slaapkamers, airconditioning, een vaatwasser en een badkamer met een douche. Op het terras staat een barbecue. De stacaravans zijn geschikt voor 5 – 6 personen.

Bij Homair kun je kiezen uit drie verschillende stacaravans. Dit zijn 1 basic en 2 premium stacaravans. Alle stacaravans hebben airco en een overdekt terras van 15 m². De basic stacaravan heeft 3 slaapkamers en de premium stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans van Homair kun je boeken bij LuxCamp.