Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Pra delle Torri. Hieronder vind je een overzicht van deze organisaties, met een korte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges op Camping Pra delle Torri. SunLodges zijn veel ruimer dan reguliere stacaravans en bieden daardoor extra comfort. De SunLodges hebben allemaal grote en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen.

Homair verhuurt 2 verschillende stacaravans op Camping Pra delle Torri. Eén stacaravan heeft 2 slaapkamers, en de andere stacaravan heeft 3 slaapkamers. Beide stacaravans hebben een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet.

Allcamps heeft 14 stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Ze hebben zowel basic stacaravans als luxe stacaravans. Allcamps biedt de stacaravans aan van: Elle Vacanze, Al Fresco, Gebetsroither, Eurocamp en Human Travel.

Selectcamp heeft 4 verschillende stacaravans op camping Pra delle Torri: drie exclusive stacaravans en een deluxe stacaravan. Alle stacaravans zijn luxe stacaravans.

Bij Go4Holiday kun je de stacaravans van verschillende aanbieders boeken. Hierdoor is de keuze groot: ze hebben wel 35 verschillende stacaravans. Ze hebben ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco en Human Travel in hun aanbod opgenomen.

Gustocamp heeft standaard stacaravans en luxe stacaravans op Camping Pra delle Torri. Ze hebben 3 Deluxe stacaravans, o.a. Mobilhome Lounge Deluxe XL. Deze extra lange en hoge mobilhome is nieuw in 2017 en biedt het meeste luxe en comfort. Gustocamp heeft ook een stacaravan voor families met een baby: stacaravan Gusto Baby (nieuw sinds 2016).

Bij TUI kun je de stacaravans van Human Travel boeken. Er zijn drie type stacaravans, allemaal met twee slaapkamers en geschikt voor maximaal 5 personen. Stacaravan Smart is de meest eenvoudige stacaravan.

Bij ANWB Camping kun stacaravan Chalet boeken. Stacaravan Chalet is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers. De stacaravan is 34 m² groot, heeft opgemaakte bedden bij aankomst en is voorzien van satelliettelevisie.