Gustocamp

Luxe stacaravans

Gustocamp heeft verschillende mooie luxe stacaravans op Camping Pra delle Torri. De stacaravans bevinden zich op mooie locaties op de camping. Op de plattegrond van Gustocamp kun je precies zien waar de stacaravans van Gustocamp zich bevinden op de camping.

Soorten stacaravan

Gustocamp heeft standaard stacaravans, maar ook mooie, ruime, luxe stacaravans voor 6 à 7 personen. Houd je van luxe, kijk dan eens bij stacaravan Laguna Deluxe, stacaravan Lounge Deluxe of Mobilhome Lounge Deluxe XL.

Mobilhome Lounge Deluxe XL is nieuw in 2017 en biedt het meeste luxe en comfort. Het is een extra lange en hoge mobilhome met Nespresso koffiemachine, en op het terras staat mooi lounge meubilair.

Baby stacaravan

Gustocamp heeft op Camping Pra delle Torri ook een stacaravan voor families met een baby. Stacaravan Gusto Baby is sinds 2016 nieuw op Camping Pra delle Torri en is voorzien van veel handige baby faciliteiten, zoals een kinderbedje en een commode met aankleedkussen. Ook is er een babyfoon, nachtlampje, flessenverwarmer, buggy en kinderstoel aanwezig. De mobilhome is geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby, en heeft een terras met overdekt speelhoekje.

Stacaravan overzicht Gustocamp

  • Stacaravan Lounge Deluxe (max. 6 pers.)
  • Mobilhome Lounge Deluxe XL (max. 6 pers.) (nieuw in 2017)
  • Stacaravan Laguna Comfort (max. 7 pers.)
  • Stacaravan Laguna Deluxe (max. 7 pers.)
  • Stacaravan Superior Deluxe (max. 7 pers.)
  • Stacaravan Gusto Baby (max. 6 pers.) (nieuw in 2016)

Boeken

Boek een stacaravan bij Gustocamp.