Gustocamp

Luxe stacaravans

Gustocamp heeft verschillende mooie luxe stacaravans op Camping Pra delle Torri. De stacaravans bevinden zich op mooie locaties op de camping. Op de plattegrond van Gustocamp kun je precies zien waar de stacaravans van Gustocamp zich bevinden op de camping.

Soorten stacaravan

Gustocamp heeft standaard stacaravans, maar ook mooie, ruime, luxe stacaravans voor 6 à 7 personen. Houd je van luxe, kijk dan eens bij stacaravan Laguna Deluxe, stacaravan Lounge Deluxe of Lounge Deluxe XL.

Stacaravan Lounge Deluxe XL is nieuw in 2017 en biedt het meeste luxe en comfort. Het is een extra lange en hoge stacaravan met Nespresso koffiemachine, en op het terras staat mooi lounge meubilair.

Stacaravan Solare Deluxe is nieuw sinds 2020 en heeft veel lichtinval door de grote ramen. Deze stacaravan heeft een luxe uitstraling en is exclusief voor Gustocamp ontworpen.

Baby stacaravan

Gustocamp heeft op Camping Pra delle Torri ook een stacaravan voor families met een baby. Stacaravan Gusto Baby is sinds 2016 nieuw op Camping Pra delle Torri en is voorzien van veel handige baby faciliteiten, zoals een kinderbedje en een commode met aankleedkussen. Ook is er een babyfoon, nachtlampje, flessenverwarmer, buggy en kinderstoel aanwezig. De stacaravan is geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby, en heeft een terras met overdekt speelhoekje.

Stacaravan overzicht Gustocamp

  • Stacaravan Lounge Deluxe (max. 6 pers.)
  • Stacaravan Lounge Deluxe XL (max. 6 pers.) (nieuw in 2017)
  • Stacaravan Laguna Deluxe (max. 7 pers.)
  • Stacaravan Superior Deluxe (max. 7 pers.)
  • Stacaravan Solare Deluxe (max. 6 pers.) (nieuw in 2020)
  • Stacaravan Gusto Baby (max. 6 pers.) (nieuw in 2016)

Boeken

Boek een stacaravan bij Gustocamp.