Gustocamp

Luxe stacaravans

Gustocamp heeft verschillende mooie luxe stacaravans op Camping Pra delle Torri. De stacaravans bevinden zich op mooie locaties op de camping. Op de plattegrond van Gustocamp kun je precies zien waar de stacaravans van Gustocamp zich op de camping bevinden.

Soorten stacaravan

Gustocamp heeft standaard stacaravans, maar ook mooie, ruime, luxe stacaravans voor 6 à 7 personen. Houd je van luxe, kijk dan eens bij stacaravans Lounge Deluxe of Superior Deluxe.

Stacaravan Superior Deluxe Village is nieuw in 2023 en is gelegen in de Village. Het is een ruime stacaravan met 3 slaapkamers. Stacaravan Lounge Deluxe XL is nieuw in 2017 en biedt ook veel luxe en comfort. Dit is een extra lange en hoge stacaravan met Nespresso koffiemachine en mooi lounge meubilair op het terras.

Stacaravan Solare Deluxe is nieuw sinds 2020 en heeft veel lichtinval door de grote ramen. Deze stacaravan heeft een luxe uitstraling en is exclusief voor Gustocamp ontworpen.

Baby stacaravan

Gustocamp heeft op Camping Pra delle Torri ook een stacaravan voor families met een baby. Stacaravan Gusto Baby is sinds 2016 nieuw op Camping Pra delle Torri en is voorzien van veel handige baby faciliteiten, zoals een kinderbedje en een commode met aankleedkussen. Ook is er een babyfoon, nachtlampje, flessenverwarmer, buggy en kinderstoel aanwezig. De stacaravan is geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby, en heeft een terras met overdekt speelhoekje.

Stacaravan overzicht Gustocamp

  • Stacaravan Superior Deluxe Village (34 m², 3 slaapkamers, 7 pers.) (nieuw in 2023)
  • Stacaravan Superior Deluxe (34 m², 3 slaapkamers, 7 pers.)
  • Stacaravan Lounge Deluxe XL (34 m², 2 slaapkamers, 6 pers.) (nieuw in 2017)
  • Stacaravan Lounge Deluxe (31 m², 2 slaapkamers, max. 6 pers.)
  • Stacaravan Gusto Baby (31 m², 3 slaapkamers, 6 pers.) (nieuw in 2016)
  • Stacaravan Solare Deluxe (27 m², 2 slaapkamers, 5 pers.) (nieuw in 2020)

Plattegrond

Op de site van Gustocamp staat een plattegrond van Camping Pra delle Torri, hierop kun je zien waar de stacaravans zich precies op de camping bevinden.

Boeken

Boek een stacaravan bij Gustocamp.