LuxCamp

Stacaravans, bungalows, lodgetent en staanplaatsen

Bij LuxCamp kun je de stacaravans van verschillende aanbieders boeken. Hierdoor is de keuze groot: ze hebben wel 39 verschillende stacaravans te huur. Ook kun je 2 soorten bungalows en een lodgetent boeken bij LuxCamp.

Stacaravans

De stacaravans die je bij LuxCamp kunt boeken zijn van verschillende aanbieders. Ze hebben ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco en Human Travel in hun aanbod opgenomen. De stacaravans variëren van basic tot luxe, klein tot groot, 1 of 2 badkamers, 2 of 3 slaapkamers, etc.

Luxe stacaravans

Omdat LuxCamp de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, zitten er ook veel mooie luxe stacaravans bij. Kijk dus eerst even goed rond voordat je een luxe stacaravan boekt bij LuxCamp.

Bungalows

Bij LuxCamp kun je twee verschillende bungalows in het bungalowpark gedeelte van Pra delle Torri boeken. Allebei de bungalows zijn 41 m², geschikt voor 5 personen, hebben 1 slaapkamer en een half overdekt terras.

  • Bungalow Standard
  • Bungalow De Luxe

Lodgetent

De Lodgetent die je kunt boeken bij LuxCamp is Lodgetent Safari. Deze lodgetent is 24 m², heeft 2 slaapkamers en een houten veranda met luifel. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel.

Staanplaatsen

Kom je met je eigen tent of caravan naar Camping Pra delle Torri, huur dan een staanplaats bij LuxCamp.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalow, lodgetent of staanplaats bij LuxCamp.