Suncamp holidays

Luxe SunLodges

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges op Camping Pra delle Torri. SunLodges zijn ruime, comfortabele en luxe mobile homes. SunLodges zijn veel ruimer dan reguliere stacaravans en bieden daardoor extra comfort. De SunLodges hebben allemaal grote en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen.

SunLodge Maple heeft bedden van 2,00 meter lang. SunLodge Redwood en SunLodge Aspen hebben nog langere bedden van 2,10 m. Kamperen in luxe!

Overzicht SunLodges

  • SunLodge Maple
  • SunLodge Redwood
  • SunLodge Aspen
  • SunLodge Aspen Combi

Luxe stacaravan

Behalve de SunLodges heeft Suncamp holidays ook nog een andere luxe stacaravan in hun aanbod: Mobile Home Chalet 2nd Row. Dit is net als de SunLodges een ruime stacaravan van 34 m², en is geschikt voor 5 personen. De mobile home heeft twee slaapkamers, airco en satelliet-tv. De ruime badkamer heeft een bidet, douche en haardroger. Deze mobile home heeft een overdekte privé-parkeerplaats in sector G van de camping.

Glamping

Suncamp verhuurd ook een luxe safaritent met badkamer, douchecabine, toilet en wastafel: SunLodge Safari. SunLodge Safari heeft een houten vloer en is ingericht met teak meubels. De mooi afgewerkte tent heeft zowel in de slaapkamers als in de badkamer verwarming. En in de woonkamer kan de airconditioning ook gebruikt worden als verwarming.

SunLodge Safari is geschikt voor 5 personen, ideaal voor vakantiegangers die wel willen kamperen, maar niet de luxe van echte bedden, een eigen badkamer, goede stoelen, etc. willen missen.

Boeken

Boek een luxe SunLodge, stacaravan of safaritent bij Suncamp holidays.