Suncamp

Nieuwe SunLodges

Bij Suncamp kun je gloednieuwe luxe SunLodges huren. SunLodges zijn ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben extra brede en lange bedden (80 x 210 cm), ruime douchecabines en mooie houten terrassen. De SunLodges zijn nieuw in 2023. Kamperen in luxe!

Overzicht SunLodges

Je kunt kiezen uit 3 type SunLodges: SunLodge Babul, Sabai of Sabai Combi. De Sunlodges zijn van alle gemakken voorzien en hebben 2 badkamers en 2 of 3 slaapkamers. Ook is er o.a. een bluetooth audiosysteem en een airco die ook ingesteld kan worden als verwarming. Buiten op het overdekte terras staat houten meubilair en een luxe duo-lounger.

  • SunLodge Babul (2 slaapkamers, 34 m²) (nieuw in 2023)
  • SunLodge Sabai (3 slaapkamers, 34 m²) (nieuw in 2023)
  • SunLodge Sabai Combi (2 slaapkamers, 26 m²) (nieuw in 2023)

Luxe stacaravans

Behalve de luxe SunLodges kun je bij Suncamp nog een andere luxe stacaravans huren: stacaravan Estivo Premium en Estivo Elegante. Deze stacaravans zijn nieuw sinds 2021 en hebben 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans zijn voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, bedlinnen, airconditioning, privé wifi en een smart tv. Buiten op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank.

  • Estivo Elegante (2 slaapkamers, 24 m²) (nieuw sinds 2021)
  • Estivo Premium (3 slaapkamers, 35 m²) (nieuw sinds 2021)

Glamping

Suncamp verhuurd ook een luxe safaritent met badkamer, douchecabine, toilet en wastafel: SunLodge Safari. SunLodge Safari heeft een houten vloer en is ingericht met teak meubels. De mooi afgewerkte tent heeft zowel in de slaapkamers als in de badkamer verwarming. En in de woonkamer kan de airconditioning ook gebruikt worden als verwarming.

  • Sunlodge Safari (2 slaapkamers, 1 badkamer, 30 m²)

SunLodge Safari is geschikt voor 5 personen, ideaal voor vakantiegangers die wel willen kamperen, maar niet de luxe van echte bedden, een eigen badkamer, goede stoelen, etc. willen missen.

Boeken

Boek een luxe SunLodge, stacaravan of safaritent bij Suncamp.