Baby stacaravan

Stacaravan Gusto Baby

Stacaravan Gusto BabySinds 2016 kun je op Camping Pra delle Torri een stacaravan voor families met een baby huren. Stacaravan Gusto Baby is luxe ingericht en voorzien van veel handige baby faciliteiten. Zo is er een speciale en-suite babykamer, met kinderbedje en commode met aankleedkussen.

In de babykamer heb je stromend water, ideaal om in alle rust je baby in bad te doen, te verschonen en aan te kleden. De babykamer kan door middel van een schuifwand wel of niet bij de ouderslaapkamer getrokken worden.

Babykamer Gusto BabyOok is er in de stacaravan een babyfoon, nachtlampje, flessenverwarmer, buggy en kinderstoel aanwezig. Verder is de stacaravan uitgerust met veilige stopcontacten, een hekje voor de deur en kindervergrendeling op de kastjes.

De stacaravan heeft airconditioning en is voorzien van een extra groot houten terras met een speciaal kinderhoekje met zachte ondergrond.

Stacaravan Gusto Baby is geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby, en wordt alleen verhuurd aan families met minstens één kind onder de 2 jaar.

Boeken

De Baby Stacaravan kun je boeken bij Gustocamp.