Estivotravel

Premium stacaravans

estivotravel premium stacaravan pra delle torriBij Estivotravel kun je de nieuwe stacaravan Estivo Premium boeken. Deze luxe stacaravan is gloednieuw en zelf door Estivotravel ontworpen en ontwikkeld.

De stacaravan is 35 m² en heeft 3 slaapkamers. Er is een badkamer met toilet, en nog een apart toilet in de stacaravan aanwezig.

In de keuken staat o.a. een Nespresso koffiezetapparaat en vaatwasser. Bedlinnen is inclusief. Verder is de stacaravan voorzien van airconditioning, privé wifi en een smart tv met o.a. netflix en youtube. Buiten op de grote overdekte veranda staat een relaxte loungehoek met sfeerverlichting.

Stacaravan Elegante

estivotravel stacaravan estivo elegante camping pra delle torriBehalve stacaravan Premium verhuurt Estivotravel ook stacaravan Elegante. Deze stacaravan is net als de Premium stacaravan nieuw geplaatst in 2021. Stacaravan Elegante heeft twee slaapkamers en is 24 m².

Deze stacaravan is net als de Premium voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, bedlinnen, airconditioning, privé wifi en een smart tv. Buiten op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank.

Stacaravan overzicht

  • Estivo Premium (3 slaapkamers, 35 m²) (nieuw sinds 2021)
  • Estivo Elegante (2 slaapkamers, 24 m²) (nieuw sinds 2021)

Plaats-garantie

De Estivo Premium en Estivo Elegante stacaravans staan op verschillende plaatsen op de camping. Als je een voorkeur hebt voor een plaats, dan kun je een stacaravan met plaats-garantie boeken voor € 50,-.

Kies hiervoor op de plattegrond het nummer van jouw voorkeur en vul dit nummer in in het opmerkingenveld bij je boeking. Als de plaats-garantie niet mogelijk is dan krijg je je € 50,- weer terug.

Boeken

Boek een luxe stacaravan bij Estivotravel