Allcamps

Stacaravans, bungalows, glamping en kampeerplaatsen

Bij Allcamps kun je een stacaravan of een safaritent boeken.

Stacaravans

Allcamps heeft de stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Je kunt kiezen uit basic stacaravans en luxe stacaravans. Allcamps biedt in totaal 39 verschillende stacaravans aan op camping Pra delle Torri.

Ze verhuren ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders. Allcamps verhuurt onder andere de stacaravans van: Elle Vacanze, Gebetsroither, Al Fresco, Eurocamp, Human Travel, Go4Camp, Roan en Adria Holiday.

Luxe stacaravans

Omdat Allcamps de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, zitten er ook veel luxe stacaravans tussen. Luxe premium stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, luxe loungebanken op de overdekte veranda, wifi, sateliet TV, Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, etc.

Bungalows

Bij Allcamps kun je ook een bungalow in het bungalowpark gedeelte van Pra delle Torri boeken. Bungalow Standard is 41 m² en heeft 1 slaapkamer. De bungalow is geschikt voor 5 personen en heeft een half overdekt terras.

Glamping

Je kunt ook een safaritent boeken bij Allcamps. Deze safaritent is 24 m², heeft 2 slaapkamers en een houten veranda met luifel. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. De safaritent is geschikt voor 5 personen.

Kampeerplaats

Kom je met je eigen tent of caravan naar Camping Pra delle Torri, huur dan een losse kampeerplaats bij Allcamps.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalow, safaritent of kampeerplaats bij Allcamps.