Allcamps

Stacaravans en glamping

Bij Allcamps kun je een stacaravan of een safaritent boeken.

Stacaravans

Allcamps heeft de stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Je kunt kiezen uit basic stacaravans en luxe stacaravans. Allcamps biedt in totaal 39 verschillende stacaravans aan op camping Pra delle Torri.

Ze verhuren ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders. Allcamps verhuurt onder andere de stacaravans van: Elle Vacanze, Gebetsroither, Al Fresco, Eurocamp, Human Travel, Go4Camp, Roan en Adria Holiday.

Luxe stacaravans

Omdat Allcamps de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, zitten er ook veel luxe stacaravans tussen. Luxe premium stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, luxe loungebanken op de overdekte veranda, wifi, sateliet TV, Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, etc.

Glamping

Je kunt ook een safaritent boeken bij Allcamps. Deze safaritent is 24 m², heeft 2 slaapkamers en een houten veranda met luifel. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. De safaritent is geschikt voor 5 personen.

Boeken

Boek een stacaravan of safaritent bij Allcamps.