Roan Camping Holidays

Stacaravans

Roan Camping Holidays heeft 6 verschillende stacaravans op Camping Pra delle Torri. De stacaravans zijn voor maximaal 6 à 7 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers. Alle stacaravans hebben een bed-rekje voor peuters, een hoge koelkast met apart vriesvak, houtskool- of gasbarbecue, koffiezetapparaat en een overdekte veranda.

Luxe stacaravans

De 2 kleinste stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn 24 m². De andere 4 stacaravans zijn luxe stacaravans van 35 m², hebben 3 slaapkamers, en satelliet televisie met Nederlandse zenders.

De Prestige Lounge (nieuw in 2016) is de meest luxe en heeft een grote houten veranda met royale loungebank en luxe parasol, een afwasmachine en een apart toilet. Op de veranda staat heerlijk luxe tuinmeubilair: een loungebank, 4 verstelbare ‘luie’ stoelen met stoelkussens, 3 kuipstoelen met stoelkussens en een luxe ligbed.

Plattegrond aanvragen

Op de site van Roan kun je een plattegrond van camping Pra delle Torri aanvragen. Op deze plattegrond kun je zien waar de accommodaties van Roan zich op de camping bevinden. Hiervoor moet je je naam en e-mail adres invullen, en vervolgens sturen ze je de plattegrond toe.

Overzicht Roan Camping Holidays

  • Tweeslaapkamer stacaravan Verde
  • Tweeslaapkamer stacaravan Casa Adria Lounge
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent Lounge
  • Drieslaapkamer stacaravan Casa Royal Lounge
  • Drieslaapkamer stacaravan Prestige Lounge (nieuw in 2016)

Boeken

Boek een stacaravan bij Roan Camping Holidays.