Bungalowtenten

Luxe bungalowtent

Gustocamp heeft een mooie ingerichte bungalowtent op Camping Pra delle Torri: Bungalowtent Gusto.  Bungalowtent Gusto is geschikt voor maximaal 6 personen.

Bungalowtent Gusto

bungalowtent gustoRuime en luxe bungalowtent Gusto is ca. 5 m x 5 m en heeft een keuken-unit met een hoge koelkast met vriesvak, een 4-pits gasfornuis, en afsluitbare kastjes. Er is een elektra-unit aanwezig met geaarde Nederlandse stopcontacten. De tent is ook achterin hoog, waardoor de bungalowtent ook geschikt is voor langere mensen. Het terras heeft tuinmeubilair met partytent en een barbecue.

In de 2 slaapcabines staan echte bedden. In een slaapcabine staat een tweepersoonsbed, in de andere slaapcabine staan 3 eenpersoonsbedden. Een 6e bed kan op verzoek bijgeplaatst worden. In het gangetje tussen de 2 slaapcabines staat een garderoberek waar je je kleding kunt opbergen.

Bungalowtent Gusto staat bij het schaduwrijke gedeelte op het H veld, dichtbij de zee. Op de plattegrond van Gustocamp kun je precies zien waar de tenten zich precies bevinden op de camping.

Boeken

Bungalowtent Gusto kun je boeken bij Gustocamp.

Meer luxe

Wil je graag een ingerichte bungalowtent, maar dan met nog meer luxe? Kijk dan ook eens bij Glamping, dit staat voor ‘glamorous camping’. Hier overnacht je in een luxe ingerichte safaritent met eigen douche en toilet.